• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

DAW overheerst de gehele wedstrijd tegen SVO en voert de gemaakte afspraken goed uit. Het speelplezier was duidelijk merkbaar bij het team. De dames vonden elkaar steeds beter in de communicatie en steunden elkaar beter in de verdediging. De aanvallen werden beter opgezet dan afgelopen zondag. Dit resulteerde in vele kansen. Er werden zelfs twee strafworpen gemist... helaas!

Na een 1-0 achterstand maakte DAW vrij snel de gelijkmaker. Hierna hebben ze de wedstrijd niet meer uit handen gegeven. In de rust was het 2-4, een nog magere score gezien de vele kansen. In de 2e helft werd wat overmoedig verdedigd, waardoor SVO steeds op een punt kon terugkomen. Nadat de verdediging goed ging sluiten, was het klaar en liepen de oranje dames uit naar een eindstand van 6-9.

Al met al een nuttige “wedstrijd”. Aanstaande zondag staat de wedstrijd thuis tegen JES op het programma. Aanvang 12.30 uur. We zien u graag terug langs de lijn in Schaijk!