Logo

DAW 1 sluit korfbal jaar goed af.

Waar wellicht in het begin nog wat twijfel was over eigen kunnen, is de het zelfvertrouwen de afgelopen maanden goed gegroeid. We hoeven als promovendus zeker niet onder te doen voor de tegenstanders. We krijgen de moeilijkste wedstrijd nog wel, maar we gaan ervoor.

De junioren die lopende het seizoen zijn ingevallen bij het 1edoen goed mee, alhoewel het met Eeke nog even gaat duren gezien de blessure. Pleun heeft vandaag haar 1e volledige wedstrijd gespeeld, gaat al best goed om met de druk en doet al lekker mee.

041IMG 3484

Er wordt best hard getraind en na de training is er de nodige ontspanning. Het verbaast me steeds weer wat die jonge meiden in een half uurtje kunnen wegkletsen/snoepen en dan toch zondag er weer staan!! :)

CLICK - DAW

Vandaag was Click de tegenstander, niet te onderschatten, maar ook niet om echt bang van te worden. We gingen er naartoe om punten te pakken, te winnen!

In een gelijk opgaande wedstrijd was het DAW die meer dan genoeg kansen creëerde, maar de meeste schoten draaiden weer uit de korf. Mede door 2 strafworpen en een afstandsschot wist Dide de ruststand op 4-5 te brengen.

De 2e helft was wat feller en mede door de scheidsrechter, die teveel toeliet, soms wat te fysiek. Gelukkig bleven beide ploegen sportief korfballen en wist DAW beter de kansen te verzilveren. Met nog 8 minuten te spelen was de stand 4-10. Tijd om na een time out even anders te gaan verdedigen. Dat liep nog niet geheel naar wens, waardoor Click toch nog 2 x wist te scoren. Al met al best toch nog een goede wedstrijd, waarbij DAW uiteindelijk 92 doelkansen wist te creëren. Conclusie het scoren kan en moet beter.

Voor nu even een winterpauze en wensen we alle supporters fijne dagen en een gezond en sportief 2019.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.