Logo

DAW 1 laat punten liggen in Diessen

Vandaag stond er een belangrijke wedstrijd tegen DSV op het programma. De thuiswedstrijd was een spannende wedstrijd, waarin DAW aan het langste eind trok. Ondanks deze winst wisten wij dat we deze ploeg niet moesten onderschatten.

DAW wist in het begin van de wedstrijd een hele hoop kansen te creĆ«ren, maar wist deze niet af te maken. DSV maakte daarentegen haar kansen wel af en er ontstond al snel een achterstand van 6-2. DAW had erg veel moeite met het verdedigende spel en kon in de eerste helft geen antwoorden vinden. We gingen de rust in met een achterstand van 9-4.

In de rust werd aangegeven dat we feller op de bal moesten zijn. De dames meer in de gaten houden en onze kansen afmaken. Vanuit de bank was het belangrijk dat er positief werd gecoacht.

Na de rust communiceerden we beter en ging het verdedigen een stuk beter. We wisten de dame meer in de gaten te houden en aanvallend kwamen de kansen er. Helaas, bleven de doelpunten bij DSV vallen. Richting het einde van de tweede helft ging het er steeds fysieker aan toe, wat jammer was voor de wedstrijd. DAW liep achter de feiten aan en kon de grote achterstand niet meer wegwerken. Deze wedstrijd eindigde in een stand van 16-10 voor DSV.

Na een korte nabespreking gaan we snel door en bereiden we ons voor op de volgende wedstrijd: Odisco - DAW in Sint-Oederode.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.