DAW behaald doelstelling!

DAW 1 had vandaag haar laatste binnenwedstrijd tegen de altijd lastige ploeg BMC. Doelstelling vandaag was om de tweede plek in de competitie te behouden. Al vroeg begonnen wij in Berlicum aan de wedstrijd. Snel stond DAW al met een strafworp en een doorloopbal op een voorsprong van 0-2. Binnen 15 minuten wist DAW met goede aanvallen en vier mooie afstandsschoten te scoren. Hiermee wist DAW een grote voorsprong van 2-6 te pakken. BMC kon terug in de wedstrijd komen, doordat DAW niet consequent in de een-een verdedigde. De score liep terug op een gelijkspel, dat net voor rust eindigde in een achterstand van 8-7.

In de rust vooral aandacht besteed aan het consequent verdedigen en meer baldruk geven in de verdediging. Aanvallend was de opdracht om meer te reageren op de tegenstander en de diepte op te gaan zoeken.

Na rust pakte DAW dit goed op en dit resulteerde in een spannende tweede helft. Aan beide kanten waren er veel kansen en wisten beide ploegen er maar enkelen te scoren. De eindstand van deze spannende wedstrijd werd 11-11.

Kortom: na de promotie van vorig jaar en we als nieuwe ploeg in de overgangsklasse speelden, zijn we erg trots op onze behaalde tweede plek. In de buitencompetitie staan wij momenteel ook op de tweede plaats. Hier zijn nog mogelijkheden om mee te doen voor het kampioenschap. Daarom is jullie support erg belangrijk. Op 2e paasdag spelen wij uit in Venhorst tegen JES. Graag tot dan!!