Logo

WhatsApp Image 2020 10 06 at 20.35.53DAW Schaijk Senioren 1 korfbal pakt eerste punt in Melderslo

Zondag 4 oktober stond de wedstrijd tegen Melderslo op het programma. De eerste wedstrijd zonder publiek, het sfeertje werd toch wel gemist! De wedstrijd werd live gestreamd, trouwe supporters hebben de wedstrijd dus (lekker) vanaf de bank kunnen volgen. Kijkers bedankt!

De eerste helft stond in het teken van veel kansen creëren, zonder deze af te maken. In totaal had DAW in de eerste helft meer doelkansen dan Melderslo, maar geen van allen werd ook werkelijk een doelpunt. Melderslo wist de kansen die zij hadden wel af te maken. Door kleine foutjes in de verdediging keek DAW in de rust tegen een 5-0 achterstand aan.

Na de rust kwam het vertrouwen steeds meer terug. Er werd geknokt en het eerste doelpunt op afstand was een feit. Later volgende er nog 5 doelpunten en stond DAW zelfs voor met 5-6. In de laatste minuut wist Melderslo nog een strafworp te scoren wat de eindstand 6-6 maakte.

Helaas, geen twee punten mee naar Schaijk. Gezien de achterstand in de eerste helft mogen we zeker tevreden zijn met één punt. We zijn van de nul af.

Aankomende zondag staat de wedstrijd tegen Heumen op het programma. Deze zal om 12:30 in Heumen gespeeld worden. Normaal gesproken eindigen we dit verslagje met: “Supporters zijn van harte welkom!” of “Tot dan!”. Helaas is dat deze keer niet het geval, maar wie weet kunnen jullie de wedstrijd online volgen.