• Gepubliceerd in Korfbal

Lid worden bij EMOS is mogelijk vanaf de leeftijd van vijf jaar. Als (mogelijk) nieuw lid mag je eerst drie maanden mee trainen om te proberen of je het leuk vindt. Je moet dan wel eerst contact opnemen met de ledenadministratie: Mirjam van der Venne tel. 0486 463540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan te horen wanneer je mag gaan trainen en bij welk team je gaat horen. Als er geen plaats is in een team kom je op de wachtlijst en word je benaderd zodra er een plekje vrij is. Nieuwe leden ontvangen een informatiebrief thuis met daarin aanvullende informatie over de vereniging. De contributiebedragen voor het seizoen 2016-2017 zijn als volgt:

Senioren 1 en 2 € 160,–
Overige senioren teams € 150,–
Recreanten € 115,–
Junioren A1 € 145,–
Overige junioren teams (1x per week trainen) € 135,–
Aspiranten € 125,–
Pupillen € 115,–
Welpen € 110,–
Kangoeroes € 95,–
Rustend lid € 18,–

Contributie
Het deel contributie bestaat uit twee gedeeltes, bondscontributie en verenigingcontributie. Afmelden voor het volgende seizoen moet gebeuren vóór 1 april anders ben je voor het volgend seizoen ALTIJD het deel bondscontributie verschuldigd, deze moet de club namelijk al gaan betalen aan de KNKV. Ben je reeds het seizoen begonnen wordt er geen contributie meer teruggegeven. De bondscontributie wordt verhoogd als de KNKV deze ook verhoogd. Het gedeelte verenigingscontributie wordt pas verhoogd als dit door het bestuur noodzakelijk wordt geacht. Voor een verhoging van het gedeelte verenigingscontributie wordt altijd toestemming gevraagd aan de Algemene Leden Vergadering.

Emos geeft er de voorkeur aan om contributies automatisch te incasseren. Bij een nieuw lidmaatschap wordt gevraagd om hier een machtiging voor af te geven bij de penningmeester (Machtigingsformulier EMOS). Mocht je dit niet willen dan wordt er een toeslag van € 5,– berekend. Dit in verband met de extra kosten die handmatig incasseren met zich meebrengt. De contributie wordt in 2 termijnen afgeschreven. De afschrijving van de 1e termijn zal rond oktober/november plaatsvinden en de 2e termijn zal rond februari/maart worden afgeschreven. Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de penningmeester: Diny de Bruijn (tel: 0486-464477, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot het lidmaatschap, zoals bijv. zwangerschap, verhuizing kun je gebruik maken van Wijzigingsformulier Emos wat je door kunt mailen naar de ledenadministratie (mirjam vd Venne, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).