• Gepubliceerd in Korfbal

Korfballen bij DAW Schaijk is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Als (mogelijk) nieuw lid kun je natuurlijk eerst een paar keer mee trainen om te proberen of je het leuk vindt. Je moet dan wel eerst contact opnemen met de ledenadministratie van de korfbaltak (zie contactgegevens hieronder). Je krijgt dan te horen wanneer je mag gaan trainen en bij welk team je gaat horen. Als er geen plaats is in een team kom je op de wachtlijst en word je benaderd zodra er een plekje vrij is. 

Wil je meer weten over korfballen bij DAW Schaijk (zowel jeugd als senioren) neem dan contact op met Mirjam v/d Venne via telefoonnummer 0486 463540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een informatieboekje downloaden is ook mogelijk. Lid worden kan alleen door het insturen van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier. Klik op aanmeldingsformulier om een formulier te downloaden. Lever het volledig ingevulde formulier in bij het wedstrijdsecretariaat van DAW of stuur het naar Mirjam v/d Venne, Andoorn 7, 5374 DE Schaijk.

Let op: nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs in te leveren.

Ook voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot het lidmaatschap, zoals bijv. zwangerschap, verhuizing, e.d. dien je contact op te nemen met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributiebedragen seizoen 2018-2019

Hieronder de contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019. Deze liggen in lijn met het voorgaande jaar, aangepast met de inflatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Type (*)

Bedrag

Senioren

€ 155

Recreanten

€ 119

Junioren

€ 139

Aspiranten

€ 129

Pupillen

€ 119

Welpen

€ 114

Kangoeroes

€ 98

Rustend lid

€ 18

Kaderlid zonder te korfballen

€ 0

(*) Korfballende kaderleden krijgen per halfjaar een korting van € 15,- op hun contributiebedrag. Dit wordt in de contributieheffing verwerkt.