• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

DAW Schaijk 1 Korfbal laat punt in Wilbertoord liggen.

Ondanks de goede voorbereiding en gemaakte afspraken begon DAW niet goed aan de wedstrijd. Er was te weinig focus, tot de 16e minuut van de eerste helft was DAW de mindere partij. Na een Time out en update van de afspraken, ging het veel beter en werd de achterstand van 3-2 omgezet naar een ruststand van 4-7. 36

De tweede helft had DAW letterlijk en figuurlijk de wind tegen. We scoren nog een keer op afstand 4-8 en vervallen dan in dezelfde situatie als in de eerste helft. Klick werd brutaler en ging vervolgens 5x op afstand scoren, terwijl DAW maar 1x op afstand scoorde.

Na de goede wedstrijd tegen Heumen van afgelopen donderdag was dit een grote teleurstelling.
Komende week spelen we thuis tegen Melderslo, een tegenstander die zeker niet makkelijk te verslaan is.

We gaan er dan weer met volle positiviteit tegenaan. Vertrouwen in elkaar en jezelf, ons motto voor de komende week!