Na de vakantie start DAW 1 met een dikke overwinning.

De dames van het eerste konden een winst goed gebruiken. Voor de carnaval werd het kampioenschap verspeeld door een verlies. Belangrijk om nog steeds te blijven winnen en zelfvertrouwen blijven houden. Vandaag stond Odisco 1 op het programma.

De wedstrijd begon vanuit DAW niet fel. Er werden verkeerde ballen gegooid en keuzes gemaakt. We stonden veel stil en het maken van goede loopacties bleef uit. Maud opende de score met een goede wegtrekbal. DAW wist al snel uit te lopen naar een verschil van 4 doelpunten. We gingen de rust in met een ruime voorsprong van 3-8.

In de rust besproken dat de concentratie echt beter moest. We scoorden wel, maar het spel was niet goed. Er moest meer gelopen, maar ook rustiger gespeeld worden. DAW kwam niet heel sterk uit de kleedkamer maar wist wel de juiste momenten te pakken en te scoren. De uiteindelijke eindstand werd 9-16.

Deze week gaan we nog even goed trainen, want het spel kan echt vele malen beter. Ondanks de gladde vloer, wist DAW rechtop te blijven staan en de winst te pakken. Volgende week staat DAW 1 – Rietvogels 1 op de planning in Schaijk om 12:15.

Doelpuntenmakers: Auke 6x en Maud 4x scoorden meerdere malen. Carlijn, Annerieke, Dide, Anke, Demy en Renske scoorden allen 1x.