• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Aan het einde van het seizoen neemt Bert Weeren na 3 seizoenen afscheid bij DAW Schaijk. Bestuur, speelsters en technische commissie zijn Bert enorm dankbaar voor zijn inzet die hij deze periode heeft gegeven voor de vereniging. Onder leiding van Bert is het eerste seniorenteam en de A1 gepromoveerd naar de hoofdklasse en heeft het tweede weten te handhaven in de hoogste klasse van het dameskorfbal.


Bert zet zich niet alleen in voor de seniorenteams, ook binnen de jeugdafdeling laat hij zijn sporen na. Naast het trainen en coachen van de A1 heeft hij ook zijn bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het jeugdtechnischbeleidsplan, verzorgt Bert korfbalclinincs voor jeugdteams en geeft hij workshops tijdens leidingbijeenkomsten. Daarnaast heeft Bert de eerste KT2-cursus (korfbaltrainer 2) bij DAW Schaijk georganiseerd. Samen met een compagnon zijn enkele speelsters opgeleid tot korfbaltrainer 2. Ook dit seizoen staat weer een nieuwe groep klaar om de KT2-cursus te gaan volgen!


Bert is in de korfbalwereld niet alleen bekend als trainer/coach, maar ook als scheidsrechter. Met zijn enthousiasme voor dit vak weet hij binnen DAW Schaijk ook speelsters te motiveren om de opleiding tot KNKV-scheidsrechter te volgen waarbij hij ook zorgt voor de begeleiding van de scheidsrechters in opleiding. Tenslotte stond Bert wekelijks op het veld als scheidsrechter of begeleider vanuit onze vereniging, wat helaas momenteel door Corona even stil ligt. Door mede de inzet van Bert kan DAW Schaijk de arbitrale verplichtingen vanuit de KNKV nakomen. Wij zijn enorm blij dat Bert ook na dit seizoen bereid is om te blijven fluiten/beoordelen op naam van onze vereniging!

Speelsters en Bert hopen het korfbalseizoen goed af te sluiten en nog een aantal wedstrijden te kunnen spelen onder leiding van Bert. De zaalcompetitie is inmiddels afgelast. Hopelijk kan er in het voorjaar op het veld nog gestreden worden voor handhaving in de hoofdklasse!


We bedanken Bert alvast voor zijn grote inzet en wensen hem en de speelsters nog een mooie seizoensafsluiting toe!

Bestuur en leden
DAW Schaijk

 

Afscheid Bert Weeren

Tagged under Korfbal