• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

In het volgend seizoen 2021 – 2022 starten we met 20 jeugdteams ; een Kangoeroeclubje / pupillen F3 ( welpen ) – F2 – F1 / pupillen E5 – E4 – E3 – E2 – E1 / pupillen D3 – D2 – D1 / aspiranten C2 – C1/ G-team korfbal / aspiranten B2 – B1/ junioren A3 – A2 – A1.

De volledige indeling zie je hier.

Bij het indelen en selecteren ( vanaf de asp C ) is de jeugdcommissie korfbal zorgvuldig te werk gegaan. Uitgangspunten voor het samenstellen van de nieuwe teams zijn de richtlijnen van de KNKV i.v.m. de leeftijdsgrenzen en daarbij is bij de jeugdteams vanaf de aspiranten C gekeken naar de volgende aspecten ; inzet – conditie – techniek – spelinzicht – leerbaarheid en het sociaal-emotionele aspect.
In samenwerking met de huidige leiding is men tot een weloverwogen indeling gekomen. Helaas zijn de aspiranten C-teams erg groot. Er waren te weinig speelsters om een team meer te maken.
Laten we hopen dat het een volledig seizoen gaat worden zonder beperkende maatregelingen en dergelijke.
Bij bijna alle jeugdteams zijn de kaderleden bekend. Fijn dat er zoveel mensen bereid zijn om een jeugdteam te begeleiden.
Ook zijn de trainingstijden van de veldtrainingen bekend. Helaas is het nog niet mogelijk om de trainingstijden in de zaal bekend te maken omdat we hierover nog volop in overleg zijn.
Indien er vragen en/of opmerkingen zijn m.b.t. de nieuwe teams, dan kan men dit via de mail kenbaar maken. Dit kan t/m zaterdag 3 juli 2021 via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allemaal een fijne vakantie gewenst en tot in het nieuwe seizoen.

Jeugdcommissie korfbal
DAW Schaijk

Tagged under Jeugd