• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

A1 DAW Schaijk korfbal sluit (Corona) Seizoen af!

Zaterdag 26-6 speelde de A1 haar laatste wedstrijd in Loosbroek tegen Korloo en sloot met een mooie overwinning dit rare seizoen af.

Het team was op één speelster na compleet en samen met de coaches erop gebrand een goede prestatie neer te zetten.

Na een stevige warming up van Demy en een goede voorbespreking wisten de meiden hoe ze de tegenstander aan wilde pakken. Vanuit een gesloten verdediging met veel baldruk en aanvallend veel variëren en ook spelen op de 2e en 3e kans leverde een leuke wedstrijd op. Na even wennen, ook aan de hoge temperatuur en een lekker zonnetje bouwde DAW aan een voorspong die in de rust een stand aangaf van 8-4. De 2e helft werd door Demy de verdediging anders neergezet en heeft Korloo nog maar eenmaal kunnen scoren. DAW A1 liep uit naar een 15-5 eindstand.

Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Fleur een publiekswissel. Fleur gaat studeren en neemt voorlopig even afscheid van DAW.

Volgend seizoen zijn ook Meike en Tara er niet meer bij. Meike gaat naar het 2e en Tara zit nog in de selectie voor DAW 1.

Volgend seizoen gaat de A1 in een hernieuwde samenstelling, nieuwe trainer en met Demy en Nicole de uitdaging weer aan. Al met al was het leuk om met deze groep te werken.

Tot slot wil ik ook de supporters, de ouders, bedanken voor hun steun. Elke wedstrijd was u er, dat is mooi en goed.

Namens de junioren:

De wedstrijd was voor ons een goede afsluiting van een apart jaar met weinig wedstrijden. Helaas zijn de wedstrijden in de zaal waar we hoofdklasse gingen spelen ook niet door gegaan. Toch hebben we veel geleerd van Bert en Demy en willen we Bert nogmaals bedanken voor de leerzame trainingen en de leuke tijd bij DAW. Demy zien we volgend jaar natuurlijk weer maar ook bedankt voor de gezellige en leerzame tijd. Wij wensen Bert succes bij de Rietvogels.

308A39E6 0132 4BD5 8735 9C4B5F6F822C 1 201 a