• Gepubliceerd in Korfbalnieuws

Vol frisse moed gingen we richting Melderslo. Het was een belangrijke wedstrijd, waarbij het belangrijk was dat we meteen alert moesten zijn. Het was namelijk niet onmogelijk om punten te pakken. In het begin van de wedstrijd vielen de doelpunten over en weer. We wisten twee mooie afstandsschoten er in te knallen. Bij een stand van 2-2, liep de wedstrijd even wat trager. We moesten op zoek gaan naar de goede kansen en konden het in de verdediging goed dicht houden. Voor de rust vielen er verschillende doelpunten en gingen we de rust in met een 6-5 achterstand.

In de kleedkamer werd vooral besproken om zo door te gaan en alert te blijven. We moesten vertrouwen blijven houden en dan kon het zomaar de goede kant op gaan vallen. Bo wist twee keer achter elkaar te scoren en wist zo de achterstand om te draaien naar een voorsprong. Het bleef gelijk op gaan, maar we wisten helaas onze kansen (en strafworpen) niet goed genoeg te benutten. Met nog twee minuten op de klok kregen we een doelpunt tegen, wat meteen het laatste doelpunt van de wedstrijd was.

Het eindigde in een 9-8 verlies in het nadeel van DAW. De wedstrijd verdiende helaas geen winnaar, maar het kwartje viel niet onze kant op. Volgende week spelen wij thuis om 12:30u tegen Oranje Wit.