• Gepubliceerd in Korfbalnieuws
Het harde werken mocht voor DAW 1 niet baten
 
Op zondag 15 mei speelde DAW 1 haar tweede buiten wedstrijd tegen Vios in Ottersum. Ondanks het carnavals weekend in Schaijk, liefen de dames van DAW zich van hun beste kant zien. De hele wedstrijd ging het gelijk op, maar helaas trok Vios aan het langste eind. 
 
Vios opende de wedstrijd met een afstandsschot en breiden dit snel uit naar een score van 4-1. DAW wist zichzelf snel te herpakken en kon de focus terug pakken. DAW kwam terug mede door een strafworp van Demy en mooie afstandsschoten van Auke en Bo. De stand was weer gelijk en DAW creĆ«erde goede kansen. Deze werden voor rust beloond door Tara en Carlijn. We gingen met een voorsprong van 5-6 de kleedkamers in. 
 
In de rust werd besproken dat we goed onze focus moesten houden en geconcentreerd blijven verdedigen. Het was belangrijk dat we onze voorsprong konden uitbreiden en alleen voor de goede kansen gingen. 
 
Na de rust wist Vios al snel de aansluitingstreffer te scoren met een afstandsschot. DAW was aan de winnende hand en had het spel onder controle. Tot een kwartier voor tijd stond het 9-9. Vios wist vrij snel drie keer achter elkaar te scoren en hiermee hadden zij de eindstand van de wedstrijd bepaald. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 13-11 in het voordeel van Vios. We hebben enorm hard gestreden, maar het mocht niet baten. We kijken met een positief gevoel naar ons spel en gaan dinsdagavond alles geven in de inhaalwedstrijd tegen MKV. 
Tagged under DAW 1