Log in

  • Gepubliceerd in Seniorennieuws

Beste korfbalsters,

Onlangs hebben we Bert Weeren aan weten te trekken als nieuwe trainer van onze selectie 1-2 voor het seizoen 2018/2019. Hij is hiermee de opvolger van Ronald van de Brink, die na een succesvolle periode onze vereniging zal verlaten.

Bert Weeren is 66 jaar oud, afkomstig uit Westerbeek. Eerder was hij trainer van o.a. TOG, SVOC’01 en de Wilma’s. Bert is op 9-jarige leeftijd begonnen met korfballen en heeft op jonge leeftijd de eerste ervaringen als scheidsrechter en coach in het gemengd korfbal opgedaan. Sinds 1975 is hij ook betrokken bij dameskorfbal. Momenteel is Bert nog actief als scheidsrechter/coach en lid van de KNKV als docent binnen diverse disciplines. Naast het trainen van senioren 1 en 2 en coachen van senioren 1 zal Bert ook wedstrijden fluiten/beoordelen voor onze vereniging.

‘Ik zie de komende jaren met nog steeds veel ambitie tegemoet en ben benieuwd of deze jonge en enthousiaste, leergierige groep daarbij aansluit. DAW Schaijk lijkt mij een mooie club, met een schitterende accommodatie, al met al, we gaan er voor!’ aldus Bert Weeren.

Wij wensen Ronald nog veel plezier en succes toe in zijn resterende tijd bij DAW Schaijk, met het kampioenschap van senioren 1 in het vooruitzicht. Daarnaast wensen wij Bert alvast een fijne en succesvolle tijd toe als toekomstig hoofdtrainer van onze vereniging.

Met sportieve groet,

Afdeling Korfbal DAW Schaijk