DAW met wisselend succes.

Het 2e speelde om 11:15 een wedstrijd tegen Stormvogels 2. Het 2e wist een goede wedstrijd  om te zetten in winst. De verdediging zat goed dicht t.o.v. vorige wedstrijden en op het eind goed het kopje erbij gehouden. De eindstand werd uiteindelijk 8-10. De tactische uitleg heeft geholpen.193181DSC01306

Het 1e kon bij winst de eerste plek pakken. Net als vorige week werden er voldoende doelkansen gecreĆ«erd, maar het scoren wilde weer niet vlotten. De Horst was daarentegen feller en doeltreffender. Ruststand 5-3. Na rust komen we goed terug in de wedstrijd en komen op 1 punt. Maar de Horst was niet onder de indruk en gaf even wat gas bij. Zij wisten een verschil van 3 punten te pakken en tegen het einde van de wedstrijd moesten we er nog een paar toestaan.

Toch mogen we als promovendus niet klagen. We draaien mee en als het scoren iets beter gaat, doen we gewoon goed mee. Vandaag was Anneriek van het 2e een goede invalster en ook Lynn van de junioren, die wegens onze blessures meeging als reserve, viel koeltjes en goed in.