• Gepubliceerd in Seniorennieuws

Op basis van het vastgestelde Corona protocol, trainde de selectie op 1,50 meter zonder directe tegenstanders voor het eerst sinds de zaal weer buiten. Waar de jeugd afgelopen week al actief was, is het vandaag de beurt aan de senioren 1 en 2. 100% opkomst, al was er een dame met rugproblemen en sommige hadden de zaterdagavond nog in het lijf.

Het blijft een beetje vreemd om het seizoen op deze manier af te sluiten. Geen wedstrijden en het aangepast trainen. Na ongeveer 1,5 uur trainen, er werd goed en hard gewerkt, hebben we kennis gemaakt met de nieuwe (assistent) trainer die ons team gaat versterken.

Ook Daniëlle, die vorig seizoen al af en toe de coaching oppakte, zal volgend seizoen de trainersstaf versterken. Samen met Bert, Anita als teambegeleider voor het 1e en Tom en Daniëlle voor het 2e gaan we voor de winst.

Door het vervallen van de 2e helft van de veldcompetitie, gaan we ons de komende weken alvast concentreren op selecteren. Er komen een aantal junioren over en we gaan trainen in de mogelijke nieuwe teamsamensteling. Verder kunnen we in de selectie ook weer 2 a.s. moeders verwelkomen, een aderlating voor het team, maar we wensen hen een fijne tijd ter voorbereiding op het moederschap.

Op de bijgevoegde foto’s is het goed te zien dat er hard gewerkt is. Eerst de warming-up van Amber en Demy, de kracht en stabiliteitsoefeningen en daarna scoren en nog eens scoren met drie- en viertallen.

Aan het eind van de training maakte het 2e kennis met Tom en werden er vast wat piketpalen neergezet. Volgende week met hemelvaart geen trainen, maar volgende week zondag gaan we weer aan de slag.

We mogen trots zijn op onze selectie!

16

16

16

16

16

16

16

16

16