• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Vacature Leider/Ass.trainer (M/V) Vrouwen 1

Met ingang van volgend seizoen zijn we op zoek naar een Leider/Ass.trainer (M/V) voor ons Vrouwen1 team. De exacte invulling voor deze functie is nader te bepalen. In ieder geval neemt deze kandidaat de leiderstaken tijdens de wedstrijden van Vrouwen1 op zich. Het assisteren van hoofdtrainer Piet Kraus tijdens trainingen op dinsdag en/of donderdag zou heel fijn zijn.

DAW Vrouwen1 speelt op dit moment in de 2e klasse.

Kandidaten die in bovenstaande een uitdaging zien en graag aan de slag gaan met deze enthousiaste jonge groep kunnen contact opnemen met de TC-coordinator van de Vrouwen-afdeling Ivon Derksen op 06  48560400 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

______________________________________________________________________

Vacature trainer (M/V) B-selectie

Met ingang van volgend seizoen zijn we op zoek naar een trainer voor onze B-selectie die bestaat uit DAW 4-5-6.

Trainingen voor deze selectie vinden plaats op de woensdag-avond vanaf 20.15 uur. Voor deze functie nodigen we iedereen met ervaring als (jeugd) trainer van harte uit om te reageren.

Contactpersoon: Gerard Manders. 06 11119831 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature TC Coördinator B-selectie.

Per direct zijn we op zoek naar een TC Coördinator voor onze B-selectie die bestaat uit DAW 4-5-6.

In deze uitdagende functie ben je vanuit de Technische Commissie het eerste aanspreekpunt voor leiding en spelers binnen deze groep. Je pakt zelfstandig zaken op en handelt deze ook af. Leidraad hierbij is het Technisch Beleidsplan van DAW Schaijk.

Contactpersoon: Gerard Manders. 06 11119831 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature trainer (M/V) C-selectie

Met ingang van volgend seizoen zijn we op zoek naar een trainer voor onze C-selectie die bestaat uit DAW 7 tm 35+ en zaterdagteam.

Trainingen voor deze selectie vinden plaats op de woensdag-avond vanaf 20.15 uur. Voor deze functie zoeken we iemand die de trainingen wil verzorgen waarbij “samen sportief bezig zijn” en “plezier maken” centraal staan. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat deze trainingen door meerdere trainers – op toerbeurt – verzorgd worden.

Contactpersoon: Maikel Kling 06 53232626 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tagged under Senioren