• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Vacature Leider/Ass.trainer (M/V) Vrouwen 1

Hoe leuk vrouwen-voetbal kan zijn hebben we afgelopen weken kunnen zien! Voor onze eigen “Oranje-Leeuwinnen” van Vrouwen 1 zoeken we nog een enthousiaste Leider/Ass.trainer.

De exacte invulling voor deze functie is nader te bepalen. In ieder geval neemt deze kandidaat de leiderstaken tijdens de wedstrijden van Vrouwen1 op zich. Het assisteren van hoofdtrainer Piet Kraus tijdens trainingen op dinsdag en/of donderdag zou heel fijn zijn.

DAW Vrouwen1 speelt op dit moment in de 2e klasse.

Kandidaten die in bovenstaande een uitdaging zien en graag aan de slag gaan met deze enthousiaste jonge groep kunnen contact opnemen met de TC-coordinator van de Vrouwen-afdeling Ivon Derksen op 06  48560400 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

______________________________________________________________________

Vacature trainer (M/V) B-selectie

Ook zijn we nog altijd op zoek naar een trainer voor onze B-selectie die bestaat uit DAW 4-5-6.

Trainingen voor deze selectie vinden plaats op de woensdag-avond vanaf 20.15 uur. Voor deze functie nodigen we iedereen met ervaring als (jeugd) trainer van harte uit om te reageren.

Contactpersoon: Peter van der Heijden 06 52437850 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature trainer (M/V) C-selectie

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Hierbij zijn we nog op zoek naar een trainer voor onze C-selectie die bestaat uit DAW 7 tm 35+ en zaterdagteam.

Trainingen voor deze selectie vinden plaats op de woensdag-avond vanaf 20.15 uur. Voor deze functie zoeken we iemand die de trainingen wil verzorgen waarbij “samen sportief bezig zijn” en “plezier maken” centraal staan. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat deze trainingen door meerdere trainers – op toerbeurt – verzorgd worden.

Contactpersoon: Maikel Kling 06 53232626 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tagged under Senioren