• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW 2 speelde zondag 27 mei om de titel in de Reserve Tweede Klasse. Voorafgaand aan het duel werd een sfeeractie gehouden door de jongens van DAW 1. Een fraai aanzien. Tel daarbij de zomerse temperaturen en een volle tribune en alle ingrediƫnten voor een kampioenswedstrijd waren aanwezig.

DAW 2 startte enigszins gespannen aan de wedstrijd, maar kreeg in het eerste bedrijf toch enkele dotten van kansen. De beste kans was voor Dirk van den Hoogen. De aanvoerder en routinier, die een voorname rol speelt in het succes van de ploeg van Marco van de Groes, wist zijn inzet niet tot doelpunt te promoveren. Al in de eerste helft bleek dat Margriet 2 elders met 3-0 voor stond. Dat betekende dat DAW moest winnen. De tweede helft werd de jacht op een treffer voortgezet. Paal en lat werden geraakt. In de slotfase moest Nooit Gedacht met een speler minder verder na een rode kaart. Het mocht niet baten. De bal wilde er niet in.

Een enorme deceptie volgde na het laatste fluitsignaal. De equipe van Marco, Tom en Patrick moet zich nu oprichten voor de nacompetitie waarin ze het opnemen tegen Gemert 3. Vanuit DAW wensen wij hen veel succes toe in de strijd om promotie.

Tagged under Senioren