• Gepubliceerd in Seniorennieuws

Vandaag hebben we als DAW Walking Football deel genomen aan het toernooi bij vv. TOP. Om negen uur reisden we af met 9 spelers naar Oss. Frans A had zich afgemeld.

Onder stralende weersomstandigheden speelden we onze poulewedstrijden. De eerste wedstrijd kenmerkte zich met 5 schoten op de paal en lat en werd zodoende slechts gewonnen met 2-0. Na het vizier wat scherper te hebben gezet werd ruimschoots gewonnen van Margriet (4-0). De wedstrijd tegen TOP eindigde in een gelijkspel (2-2). Helaas moest Henk Z met een kuitblessure de wedstrijd verlaten. Deed daarna als coach geweldig werk.

Als poulewinnaar speelden we de kruisfinale tegen UDI die we met een goede passing en tactisch spel wonnen met 2-1. Harrie V en Jan M samen met Fr. Z waren onze goalgetters alhoewel opa Jan door de aanwezigheid van dochter en kleinkinderen voor open goal kansen liet liggen. De finale werd gespeeld tegen TOP 2. Na een winst van 1-0 werden we algeheel toernooi winnaar en kregen van onze tegenstander niet alleen de felicitatie van onze tegenstander maar ook de complimenten over het door ons vertoonde spel. Helaas geen beker, maar wel 25 consumptiemunten was de waardering voor de toernooi winnaar.

We kunnen terugzien op een geslaagde dag met dank aan de organisatie die ons in de pauze van een prima lunch hebben voorzien en ook zorgde voor een aangepast wedstrijdschema. Rond de klok van half vijf zijn we vertrokken naar Schaijk. Zonder beker, maar wel met goed gevoel over onze prestatie en zien uit naar de training van dinsdag.

top 1

top 2

top 3

top 4

top 5