Log in

  • Gepubliceerd in Sponsornieuws
Bericht voor onze trouwe sponsoren: herinnering uitnodiging en aanmelding sponsoravond
 
Namens het bestuur van Sportvereniging DAW Schaijk nodigen wij alle sponsoren uit om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse Sponsoravond.
Deze avond zal plaatsvinden op donderdag 19 april 2018. Vanaf 20.00 uur zijn u en een introducé van harte welkom in onze kantine op Sportpark D’n Heuvel in Schaijk. Het programma begint om 20.30 uur.
 
Na de geslaagde Sponsoravond van vorig jaar bieden wij u ook dit jaar, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje, een avond waarbij gezelligheid en inhoud elkaar prima aanvullen.
 
Rond 21.30 uur zal de nationale bekendheid Mark van de Veerdonk een spetterend optreden verzorgen. Mark timmert als veelzijdig cabaretier al ruim 30 jaar aan de weg.
In deze periode heeft hij tientallen shows naar de theaters gebracht. Daarnaast was hij te zien op diverse festivals en voor Omroep Brabant radio presenteerde hij jarenlang wekelijks een column.
Ook verzorgde hij internationale optredens in onder meer New York, Saoudi-Arabie, Dubai, Luxemburg, Peking en Shanghai. En 19 april dus in Schaijk, dat mag u niet missen!
 
Hebben we uw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag uw aanmelding door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook indien u verhinderd bent zouden wij graag een reactie ontvangen.
 
Uiteraard stellen wij het bijzonder op prijs u op 19 april te mogen ontvangen!
 
Namens de sponsorcommissie van DAW, 
Carlo de Groot, Jolanda de Vent, Maarten Hendriks, Maud Fransen, Joost Koninkx, Inge Zwaans, Frenk Lamers, Eefke Hoefnagel, Ton Reijnen, Alex Laurenssen, Bart Remmits en Sander van Kreij