• Gepubliceerd in Clubnieuws

Dat Hartje Groen DAW Schaijk een warm hart toedraagt staat wel vast. De afgelopen periode hebben zij maar liefst 5 teams voorzien van shirts en keepertenues. Het betreft voor voetbal de teams JO9-1, JO11-1, JO13-1 en JO15-1 en voor korfbal de D2.

Het was geweldig om te zien dat iedereen genoot van de nieuwe shirts en Joep en Alice straalden ook. Samen runnen zij Charme Camping Hartje Groen en doen dat met veel passie. Mede door alle activiteiten die ze organiseren hebben ze het erg druk en het was dan ook geweldig dat ze iedere keer weer tijd maakten voor de uitreikingen van de shirts.

Was je maar daar! In het zonnige zuiden, in het bourgondische Brabant waar het leven goed is, ligt Charme Camping Hartje Groen. Verscholen in de bossen, midden in het natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! De camping is uitgeroepen tot één van de acht ‘ANWB- charme campings’ van Noord-Brabant. Lekker luieren op de natuurcamping, wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Genieten van een lekker hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de open haard binnen in de boshut. Een boek lezen of een spelletje spelen in onze gezellige huiskamer voor kampeerders ’t Hart’, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan. Ontspan, geniet en haar je hartje op, midden in de Maashorst.

Namens DAW Schaijk ontzettend bedankt voor de sponsoring en een fantastisch campingseizoen gewenst!


HartjeGroen D2b

HartjeGroen JO11 1a

HartjeGroen JO11 1b

HartjeGroen JO13 1a

HartjeGroen JO13 1b

HartjeGroen JO15 1a

HartjeGroen JO15 1b

HartjeGroen JO9 1a

HartjeGroen JO9 1b

Tagged under Sponsoring