Log in

  • Gepubliceerd in Sponsornieuws
In de vroege, hele frisse, ochtend van 17 november kregen de jongens en meiden van JO7 1/2 nieuwe shirts uitgereikt van Platenburg Spoorbielzen.
 
De kinderen waren erg verrast toen de deur van kleedkamer 4 openging, de kledingcommissie had er weer voor gezorgd dat de nieuwe shirts er mooi bij hingen. Daarna snel opkleden en foto’s maken. Nicole (tevens leidster van dit team) en Martijn stonden klaar om de shirts uit te reiken.
 
Een welgemeend dankwoord namens heel DAW, viel hen ten deel. Platenburg spoorbielzen, een bedrijf van Martijn Platenburg, heeft sponsoring lopen zowel bij de senioren als bij de jeugd. Bij Platenburg spoorbielzen kunnen particuliere en zakelijke klanten eiken bielzen kopen om te gebruiken voor diverse doeleinden. Inspiratie opdoen wat je met spoorbielzen kunt doen? Bezoek eens de site van spoorbielzen.nl.
 
Na de foto’s was het tijd om te gaan voetballen en uiteraard kijkt de sponsor dan mee. Dat het aan de zijlijn fris was, daar zag je daar op het veld niets van. Hartstikke veel inzet, passie en plezier!
 
Namens DAW Schaijk, maar zeker namens de kinderen van JO7 1/2, Nicole en Martijn bedankt voor jullie gulle sponsoring!!

JO7 PS2

 
JO7 PS3