• Gepubliceerd in Sponsornieuws

Op zaterdag 1-12-2018, de dag waarop de JO19-2 “Herbstmeister” konden worden werden voor de wedstrijd alle spelers voorzien van nieuwe wedstrijdshirts geschonken door John en Martin Schermer van Habasit AG Transportbanden. Habasit AG lijfde 4 jaar geleden het Schaijkse bedrijf Schermer transportbanden B.V. in, gespecialiseerd in eindloos geweven transportbanden.

Habasit is de wereldwijde nummer één in de proces- en transportbanden industrie. Gedurende deccenia van marktleiderschap heeft Habasit een breed scala van superieure producten en diensten ontwikkeld, en diepgaande ervaring en kennis opgedaan. Voortbouwend op deze sterke punten, combineert Habasit zijn dynamische groei met een continue uitbreiding van aanbod. Hun klantgedreven aanpak maakt Habasit de beste leverancier van hoogwaardige transportbanden en aandrijfriemen, voor elke toepassing. Als Zwitsers familiebedrijf, met wereldwijde aanwezigheid in meer dan 70 landen, is Habasit uw partner voor de lange termijn.

De JO19-2 wisten in hun nieuwe shirts de wedstrijd met maar liefst 6-1 te winnen van Margriet, en konden zich dus terecht “Herbstmeister” noemen. Dit werd in de derde helft nog goed gevierd in de kantine, en na een hapje gegeten te hebben bij Nieuw Schaijk ging de reis verder voor de afterparty bij leider/trainer Koen Schermer.

Namens DAW Schaijk danken wij de familie Schermer hartelijk voor deze gift!

 

JO19 2 min

JO19 22 min