• Gepubliceerd in Clubnieuws

DAW Schaijk is blij verrast, dat maar liefst 3 sponsoren de handen ineen hebben geslagen om team JO8-2 van nieuwe shirts te voorzien. Enige weken geleden werden de shirts uitgereikt, wat mogelijk is gemaakt door Mijn Reiskennis, Schoppema Schaijk en Time 4 Gifts. Dit leverde vele blije gezichten op en een paar prachtige foto’s.


MIJN REISKENNIS

Jij gaat op reis, wij regelen de rest!

Bij Mijn ReisKennis kun je uitgebreid persoonlijk advies inwinnen over de vakantie die je wilt boeken. Via Mijn Reiskennis kunnen de vakanties worden geboekt van alle grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Naast vakantiereizen kun je bij Mijn ReisKennis ook terecht voor vliegtickets, hotels, groeps- en sportreizen.

Corine Albers & Nancy Schapendonk / www.mijnreiskennis.nl

 

SCHOPPEMA SCHAIJK

Gewoon voor ons, geoongenot voor u!

Laat u verrassen door wat wij u te bieden hebben aan banken, tafels, stoelen, fauteuils en bijpassend decoratie. Kom naar de showroom in Schaijk, of bekijk de collectie online op onze website. Een bezoek op afspraak behoort tot de mogelijkheden.

www.schoppemaschaijk.nl

 

TIME 4 GIFTS

Relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten

Time 4 Gifts is een leverancier van relatiegeschenken, promotionele producten, eindejaarsgeschenken, kerstpakketten en bedrijfskleding. Wij onderscheiden ons door creativiteit. Wij zien het als een uitdaging om voor u een op maat product aan te bieden of desnoods te ontwikkelen. Kortom, wilt u op een nieuwe frisse manier uw klanten of personeelsleden verrassen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Surprising your relations / www.time4gifts.nl

 

Namens DAW Schaijk ontzettend bedankt voor deze bijdrage. We wensen bovenstaande sponsoren veel succes en goede zaken toe!

 

JO8 2 1

 

JO8 2 2

 

JO8 2 3

 

JO8 2 4

Tagged under Sponsoring