• Gepubliceerd in Sponsornieuws

Op zondag 8 maart 2020 werd DAW Schaijk 5 door twee sponsororen voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. En wel door Sjoerd den Brok van “Goedknoop” en Dominik Warta van Stukadoorsbedrijf DW. Het team stond er dus voor de thuiswedstrijd tegen Margriet weer fris en fruitig op. Helaas was Margriet niet onder de indruk van deze nieuwe shirts, en versloegen onze jongens met 2-5, waar door Sjoerd beloofd was de 3 punten in Schaijk te houden. Jammer maar helaas, het zal toch niet aan de shirts gelegen hebben.

“Goedknoop” is te vinden op de site goedknoop.nl en is onderdeel van Den Brok Textiel en Mode Fournituren te Schaijk. Den Brok Fournituren is ontstaan in 1977 toen Henk den Brok een aantal weekmarkten heeft kunnen overnemen. In 2016 is Sjoerd bij zijn vader in het bedrijf gaan werken en samen hebben ze de weekmarkten gedraaid. Met de nieuwe generatie erbij kwam er al snel het idee over www.goedknoop.nl en eind 2016 was het dan ook zo ver dat de webshop online is gegaan. In 2017 toen den Brok Fournituren zijn 40 jarig bestaan vierde heeft vader Henk besloten dat het tijd werd om een stapje terug te doen, hij heeft toen het stokje overgedragen aan Sjoerd. Hoewel ze eerst alleen in Fournituren deden, zijn ze in 2018 ook gestart met de verkoop van stoffen op de diverse markten. Ook deze stoffen worden de komende tijd opgevoerd in hun webshop. Hierbij een aantal markten waar Sjoerd te vinden is: Leusden, Sommelsdijk, Rijen en ’s-Gravenzande.

“Stukadoorsbedrijf DW” is alweer een vertrouwde naam in onze omgeving op het gebied van stukadoorswerk met een jarenlange ervaring in zowel de particulier als zakelijke markt. Het bedrijf is zeer flexibel en individueel inzetbaar. Naast het stucwerk zijn zij ook zeker gespecialiseerd in de volgende klussen: buitengevelisolatiesysteem, schilderwerk, spackspuitwerk, sierpleisters, decoratiefstucwerk en tegelwerk. Dominik heeft inmiddels alweer 9 mensen in dienst welke alle een kei zijn op hun vakgebied. U kunt de site van Dominik vinden onder www.stucadoorsbedrijfdw.nl, daar zijn verschillende projecten te bezichtigen.

Namens DAW Schaijk willen wij Sjoerd en Dominik hartelijk danken voor deze sponsoring.

DAW 5 2E

DAW 5 1E