• Gepubliceerd in Sponsornieuws

Wie?
Johan Tielemans zwaait nu zo’n acht jaar de scepter bij Nieuw Schaijk. De 31-jarige Schaijkenaar runt het bedrijf met zijn ouders en uiteraard met een team van collega’s. Johan woont samen met Claudy en samen hebben zij twee dochters van één en vier jaar oud.

Horeca is er bij Johan met de paplepel ingegeven. Na zijn studies in Wageningen en Leeuwarden heeft hij in diverse horecagelegenheden gewerkt. In Dubai, op Aruba en ook nog twee keer bij de Olympische Spelen werd er een beroep gedaan op zijn brede ervaring. Zijn laatste baas zei terecht: “Johan, het is tijd voor jou om voor jezelf te beginnen.” Het ondernemerschap riep.

Wat?
Nieuw Schaijk is een restaurant, zalencentrum en ijssalon. “Je kunt hier betaalbaar en goed eten. De bediening is snel en de sfeer gemoedelijk”, aldus Johan. “Het is belangrijk dat de gasten zich welkom voelen. Als team zorgen wij hiervoor, we werken met zijn allen aan hetzelfde doel”, vertelt Johan enthousiast.

Innoveren en motiveren is een drijfveer voor Johan. De afwaskeuken wordt vergroot, de zalen worden opnieuw ingericht en ook met de hapjes wil Johan gaan experimenteren. “Het moet goed en makkelijk werken” merkt Johan op. Uit het enthousiasme blijkt dat hij nog meer ideeën in petto heeft.

Waarom?
Dat Nieuw Schaijk sponsor is van DAW, is een vanzelfsprekendheid. De ouders van Johan zijn ermee gestart en Johan heeft het voortgezet. Johan is lang actief lid geweest van DAW, hij was keeper. Zijn oudste dochter zit sinds eind 2019 bij korfbal. “Misschien wel het jongste lid van de DAW...”, glundert Johan.

Wat wil je nog kwijt?
Boodschap voor DAW: wees trots op de club die er staat. Er wordt op een hoog niveau gevoetbald en gekorfbald.

Foto Tielemans Nieuw Schaijk1

"Als je goed voor je personeel zorgt, kan het personeel goed voor de gasten zorgen."