• Gepubliceerd in Sponsornieuws

Sponsor van de Maand – Roy van Ras Dakbedekkingen

Wie?
Getogen Schaijkenaar Roy van Ras heeft een dakdekbedrijf. Hij heeft met zijn vriendin Naima een samengesteld gezin, bestaande uit Luna (8), Vigo (9), Sem (8) en Esmee (11). Van klussen heeft Roy niet snel genoeg, hij is altijd wel ergens mee bezig in en rondom huis. Vroeger heeft Roy ook bij DAW gevoetbald, van de F-jes tot en met de A1 was hij lid van DAW. Sporten zit er nu niet meer in, maar aan beweging geen gebrek. Dagelijks gaat Roy vele malen ladder op, ladder af.

Wat?
Roy van Ras Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken. Onlangs bestond het bedrijf 18 jaar en het is inmiddels goed gegroeid. Alleen begonnen en nu drie man vast in dienst en zes flexibele arbeidskrachten. Roy staat het liefst zelf ook op het dak. De administratie doet hij zoveel mogelijk in de avonduren. In al die jaren heeft hij een goede relatie opgebouwd met een aantal bedrijven waar hij voor werkt. Er zijn al heel wat daken in Nederland door Roy van Ras Dakbedekkingen gemaakt.

Waarom?
Kwaliteit en vakmanschap staan voorop. “Als je goed werk aflevert kun je een goede vertrouwensrelatie met je klanten opbouwen”, aldus Roy. Maar het is ook een persoonlijke drijfveer, “iets maken waar je trots op kunt zijn”.
Sponsor zijn bij DAW Schaijk vindt Roy belangrijk “Als ondernemer wil je zo’n mooie club graag vooruit helpen.“

Wat wil je nog kwijt?
Roy is nog op zoek naar collega’s: “Als er leden zijn bij DAW Schaijk die graag het vak willen leren, dan zijn ze bij ons van harte welkom. Om het vak te leren is motivatie belangrijker dan ervaring. En het is wel makkelijk als je niet teveel last hebt van hoogtevrees…”