• Gepubliceerd in Sponsornieuws

Wie?
Mark Boeijen van Aluminiumbouw d’n Boeij. Als trainer is hij aan twee teams verbonden, de JO19-3 en het seniorenteam waarin Mark zelf ook voetbalt. Maar hij sport nog meer. Elke week is hij op de tennisbaan te vinden. Mark is één van de drijvende krachten achter familiebedrijf Aluminiumbouw d’n Boeij, samen met zijn zus Janneke, zwager Luuk en uiteraard zijn ouders Peter en Nelly.

Wat?
Bij Aluminiumbouw d’n Boeij worden in eigen werkplaats aluminium kozijnen, lichtstraten en gevels gemaakt. Als profielen van 7 meter komt het aluminium binnen. Na zagen, zetten, persen en monteren gaan er complete constructies naar buiten. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. “Wij maken alles op maat, en zorgen ook voor het zetten van de kozijnen. Ook zorgen wij voor het glaswerk”, geeft Mark aan. Het bedrijf is in 1983 gestart door Peter Boeijen en inmiddels werken er zo’n 25 man. Mark is vaak in de werkplaats te vinden, Janneke op kantoor en Luuk stuurt de buitendienst aan. “In ingewikkelde punt en togen, daar zijn we sterk in”, merkt Mark op. Speciale constructies, maatwerk en specifieke werken, worden er bij d’n Boeij vervaardigd.

Waarom?
En waarom D’n Boeij sponsor is? Dat is eigenlijk geen vraag, dat is vanzelfsprekend. Al voor de geboorte van Mark was Peter Boeijen sponsor. “Zo is het gewoon”, zegt Mark, terwijl hij tijdens het gesprek even wat aanwijzingen roept naar een collega.

Wat wil je nog kwijt?
“Voor ons vak bestaat geen opleiding”, merkt Mark op. Bij d’n Boeij worden veel collega’s in het bedrijf opgeleid. Mark krijgt energie van het enthousiasmeren en begeleiden van jeugd. Dat doet hij zowel bij DAW, als op het bedrijf. “Een aantal collega’s is hier begonnen als zaterdaghulp. We hebben ze het vak geleerd en ze zijn enthousiast geworden”, zegt Mark met gepaste trots.

Foto Dn Boeij logo
"Maatwerk en specifieke dingen. Wij zijn van de ingewikkelde punt en togen, daar zijn we sterk in."