• Gepubliceerd in Clubnieuws
Hoewel het officiele moment van de 'eerste steenlegging' nog moet plaatsvinden, is de bouw van onze nieuwe accommodatie al gestart. Sterker nog; het hoogste punt is al bereikt. De vlag kan in de top en dat lijkt ons een mooi moment om een update te geven. Want de contouren van de nieuwe accommodatie zijn inmiddels goed zichtbaar, zoals uit onderstaande foto's blijkt.

Achter de noodunits verrijst de nieuwe kantine en constructief is dat wel even een ander verhaal dan de huidige kantine. Al het benodigde kraanwerk wordt geheel gratis uitgevoerd door het Schaijkse Van Grinsven BV. De spanten worden geplaatst door Van der Lee Staalbouw uit Nistelrode en conform het ontwerp van de architect zullen zowel op het buitenterras (als overkapping) als in de kantine de prachtige houten spanten zichtbaar blijven na oplevering.

Het is fijn om te kunnen melden dat de bouw zeer voorspoedig verloopt, volgens een strakke planning, met een goed team en in een prettige sfeer. Er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat voor de bouwvak het pand wind en waterdicht is.

hoogste_punt_nieuwbouw

raamwerk_nieuwe_kantine

spanten_kantine
Tagged under Sportpark