• Gepubliceerd in Clubnieuws
Vrijdag (morgen) is de oplevering van de nieuwe accommodatie. Een heugelijk moment, want vanaf dat moment zijn wij, DAW, de officiële gebruiker van het gebouw.
Er wordt nog hard gewerkt op diverse fronten maar er is ook weer veel werk verzet. De keuken is geplaatst en Knipping interieur en maatkeukens hebben de bar geplaatst. Deze zijn ook bezig met de pantry’s op de 2e verdieping in sponsorruimte en bestuurskamer. Volgende week zal Heineken de bierinstallatie komen plaatsen en zal de bar verder afgewerkt worden.
Leon van de Rande is druk doende om het schilderwerk af te krijgen. De vrijwilligers hebben tal van kleine klussen geklaard en tevens het hele gebouw ontdaan van afval. Binnenkort zullen zij oa de spiegels in de kleedlokalen gaan ophangen. Een vurige wens van oa. de damesteams.
Buiten heeft Potjes het terras razendsnel neergelegd. En ook dit terras mag gezien worden. Vanuit de sponsorruimte kan men het balkon op, welk DAW kampioensteam heeft hier zijn eerste balkonscene, misschien wel de meiden van de MD2 die nog zonder puntverlies zijn?

Nieuwbouw_47
Lampen kantine en terras gepresenteerd door Teun


Nieuwbouw_48
De nieuwe bar


Nieuwbouw_49
Jet met worstebroodjes


Nieuwbouw_50
De nieuwe keuken


Nieuwbouw_51
De pantry in de sponsorruimte
Tagged under Sportpark