• Gepubliceerd in STB-nieuws

De dagen worden korter, de eerste pepernoten liggen alweer in de winkel en er zit alweer stof op de Simply the Best-beker van de Wise Guys. Tijd om deze weer af te stoffen en via 4 avonden gezellig quizzen op jacht te gaan naar een nieuwe eigenaar. Of zijn de Wise Guys iedereen voor de 4e keer te slim af?  Wij nodigen je alvast uit om mee te doen aan de 18e editie van de populaire sport- en kennisquiz “ Simply the Best”. De quiz waar het allemaal draait om teamspirit en parate kennis.

Voor deelname kan ingeschreven worden in de week van 10 t/m 18 november 2018. Volg hiervoor de instructies op de site van DAW Schaijk: www.dawschaijk.nl. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen vanaf 18 jaar.
Aan de 3 voorronden kan in totaal door 99 teams worden meegedaan. Teams die zich inschrijven op zaterdag 10 november zijn verzekerd van deelname mits er maximaal 99 teams zijn aangemeld op die dag.
Wanneer in de loop van de week de teller hoger oploopt dan de 99 startbewijzen die er te vergeven zijn, dan wordt tussen de teams die zondag 11 november of later hebben ingeschreven, geloot.

De voorronden van de quiz worden gehouden op:
- Zaterdag 22 december 2018
- Zaterdag 29 december 2018
- Zaterdag 5 januari 2019
Van elke voorronde kwalificeren de beste 10 teams zich voor de grote finale op:
- Zaterdag 12 januari 2018

De teams die net buiten de boot zijn gevallen in de voorronden (11e plek dus) krijgen ook dit jaar weer een kans om alsnog als Lucky Loser naar de finale te gaan. De organisatie is al druk in de weer om er een aantal uitdagende quizavonden van te maken. Helaas heeft Sander van Kreij aangegeven om de organisatie te verlaten, maar heeft het STB team Maud Fransen weten te strikken, om ons te komen versterken. Aanvang van iedere avond is 20.00 uur en plaats van handeling is natuurlijk het clubhuis van DAW Schaijk Stel nu je team alvast samen, en zorg dat je erbij bent! Vragen of opmerkingen? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..