• Gepubliceerd in STB-nieuws

Het is weer tijd voor Simply The Best! We nodigen jullie bij deze van harte uit om mee te doen aan de 19e editie van de spannende quiz, waarin het allemaal draai om teamspirit, parate kennis en stalen zenuwen. 

Voor deelname kan ingeschreven worden in de week van 9 t/m 17 november 2019. Volg hiervoor de instructies op de site van DAW Schaijk: www.dawschaijk.nl. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen vanaf 18 jaar. 

Aan de drie voorronden kan in totaal door 99 teams worden meegedaan. Teams die zich inschrijven op zaterdag 9 november zijn verzekerd van deelname mits er maximaal 99 teams zijn aangemeld op die dag. Mochten er meer dan 99 aanmeldingen zijn, dan wordt er geloot. Oud-winnaars worden vrijgesteld van deze loting mits zij zich hebben ingeschreven op 9 november. 

De voorronden van Simply The Best editie 2019/2020 worden gehouden op:

• Zaterdag 21 december 2019
• Zaterdag 28 december 2019
• Zaterdag 4 Januari 2020

Elke avond zullen de beste 10 teams zich kwalificeren voor de finale op:

• Zaterdag 11 januari 2019

Net als vorig jaar krijgen ook de teams die tijdens de voorronde nét buiten de boot vallen (11e plek) een kans om alsnog als ‘Lucky Loser’ naar de finale te gaan. Één van de drie ‘Lucky Losers’ wint door loting de ‘Golden Ticket’ voor de finale. 

Inmiddels is de organisatie druk in de weer om er een aantal uitdagende en gevarieerde quizavonden van te maken. Aanvang van iedere voorronde én de finale is 20.00u in de kantine van DAW Schaijk. 
Stel nu je team alvast samen, en zorg dat je erbij bent!

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .