• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW moet een 4-1 achterstand goed maken tegen Sparta´18 uit Sevenum, zondagmiddag. Het zal drukkend warm zijn op de rubberkorrels van het kunstgrasveld op sportpark ´t Spansel, daar zullen beide teams last van hebben ongetwijfeld. In thuiswedstrijd kreeg DAW in de beginfase een handvol kansen. Ook in deze wedstrijd zullen er kansen komen. Maak je de 1-0 dan is er nog van alles mogelijk. Trainer Rob van der Ven over zondag;

Rob “Na het teleurstellende resultaat van afgelopen zondag waarin we de wedstrijd in acht minuten tijd uit handen geven, hebben we niets meer te verliezen in Sevenum. Ondanks de lastige uitgangspositie zullen we er alles aan doen om het Sparta '18 nog zo moeilijk mogelijk te maken. Wellicht dat zij in het achterhoofd al bezig zijn met de volgende ronde. Spelers die op scherp staan zullen toch anders het duel in gaan. Marc Raaijmakers zal afwezig zijn vanwege werkverplichtingen. Hopelijk kunnen we zondag wel weer een beroep doen op Rik Willems. Reëel gezien zou het zondag voor Rik, Sylvester en Bas wel eens de laatste wedstrijd voor DAW 1 kunnen zijn. Zeker voor hen, maar ook voor de trouwe supporters, geldt dat we als DAW 1 het seizoen in ieder geval met een overwinning af willen sluiten, wat er dan nog meer mogelijk is, dat zien we zondag wel.

Ondanks het prachtige weer zullen de trouwe supporters aanwezig zijn in Sevenum. Zien zij een stunt of de laatste wedstrijd van drie sterkhouders? We gaan het zien.

Tagged under DAW 1