• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De competitie gaat zondag van start voor DAW 1 uit bij Volkel. De volkenaren hebben uitstekend “gewinkeld” in Uden. En zijn gelijk één van de favorieten in de Derde Klasse D. DAW 1 kan haar borst nat maken op het kunstgras van de Eeuwsels. Trainer Rob van de Ven kijkt alvast vooruit;

Rob; “Komende zondag de start van een nieuwe competitie. Een eerste wedstrijd waar we al weken naar toe werken. Ik denk dat we terug kunnen kijken op een prima verlopen voorbereiding. Vanaf training drie is de groep zo goed als compleet geweest. Natuurlijk waren de prestaties wat wisselend, maar uiteindelijk heb je als trainer het totaalplaatje voor ogen, met in het achterhoofd de start van de competitie. Wat dat betreft heb je gedurende de voorbereiding veel meer aan wedstrijden waarin je echt weerstand krijgt, zoals tegen Erp of waarin het een keertje niet helemaal loopt, zoals tegen SCV '58. Dat zijn de momenten waarop je als team getest wordt en je als trainer kunt zien welke spelers klaar zijn voor het echte werk. Een pittige uitdaging zondag, tegen misschien wel de voornaamste titelkandidaat in de 3e klasse D. Tijdens de Maashorstcup zijn we met momenten volledig weggespeeld, maar kregen we naarmate de wedstrijd vorderde wel wat meer grip op de speelwijze van Volkel. Benieuwd of dat we ons inmiddels wel kunnen meten met deze ervaren ploeg”.

Marc Raaijmakers is er vanwege een blessure niet bij, voor de rest is de groep compleet. De DAW 1 getrouwen zijn benieuwd waar hun favorieten staan, en zullen massaal afreizen naar Volkel. Het weer geeft daar ook alle aanleiding toe. Een prachtige zondag wordt ons beloofd vanuit de Bilt. We gaan er eens goed voor zitten. Tot zondag.

Tagged under DAW 1