In de jacht op eerherstel en punten is zondag een belangrijke wedstrijd. De streekderby tegen Berghem Sport staat op het programma. Berghem Sport trok een punt over de streep in de thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht. DAW 1 wil van de hatelijke nul af en zal dat, moeten bewerkstelligen tegen de ploeg van trainer Dennis Kroes. Trainer Rob van de Ven kan niet wachten tot zondag.

Rob; “Ondanks de 3-0 nederlaag, zijn er meer dan voldoende positieve punten uit de wedstrijd tegen Volkel te halen. Mensen die de wedstrijd gezien hebben kunnen dit beamen. Scoren is echter ook een kwaliteit en dat ontbrak zondag. Als team hebben we een redelijke wedstrijd gespeeld, zowel met als zonder bal. Maar als je individueel gaat kijken dan waren er nog te veel spelers die onder hun niveau geacteerd hebben. Ik ga er vanuit dat deze jongens zondag thuis tegen Berghem Sport wel laten zien wat ze in huis hebben. Ik heb Berghem voor de beker tegen Schadewijk gezien en ook zij hebben enkele nieuwe jongens in het elftal. Berghem Sport is met name in de breedte een stuk sterker geworden. Daarnaast blijft het een lastig te bespelen ploeg met veel ervaring en scorend vermogen. Ook deze wedstrijd zal het verschil weer klein zijn tussen beide teams en gaan details het verschil maken”.

Iedereen herinnert zich nog de laatste thuiswedstrijd van DAW 1 tegen Berghem Sport.  Een 3-0 overwinning, en de periodetitel. We tekenen weer gelijk voor zo’n uitslag. Toen was er een enorme beleving en strijd. Dat dit zondag ook weer de basis zal moeten zijn, lijkt me duidelijk. Mannen succes!

 

Tagged under DAW 1