• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

In de derde competitiewedstrijd gaat DAW op bezoek op het knusse sportpark van Haps. Op “Sportpark de Berkte” zal men proberen om de tweede overwinning te pakken dit seizoen. Dat dit geen eenvoudige klus zal worden, beseft trainer Rob van der Ven maar al tegoed.

Rob; “Komende zondag de altijd lastige uit wedstrijd tegen Hapse Boys. Na de 4-3 overwinning op Berghem Sport is de sfeer goed en het vertrouwen groot. Dat het voetballend beter moet en kan daar is een ieder zich van bewust. Op de training wordt een prima niveau behaald, maar ook dan blijkt dat daarvoor de concentratie top moet zijn. Ook zondag zullen we op en top geconcentreerd en scherp aan de aftrap moeten verschijnen. Geen enkele wedstrijd dit seizoen biedt vooraf garanties op een goed resultaat. Inzet, strijd en beleving zal wederom de basis zijn, zodat we uiteindelijk voetballend het verschil kunnen maken. De groep is vooralsnog compleet dus een mooie gelegenheid om een aantal keuzes te kunnen maken”.

Zondag zullen er weer vele DAW’ers de gang maken naar het “urste”. Ook zij zullen strijd, plezier en vechtlust willen zien. Scheidsrechter deze middag is de hr Karavla. Deze zal om 14.30 willen beginnen. Komt dat zien!

Tagged under DAW 1