• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Dat DAW zondag alle zeilen zal moeten bijzetten is wel duidelijk. Het heeft het traditioneel lastig tegen Boekel Sport. Vorig jaar werd de ban gebroken met een 2-1 thuisoverwinning (doelpunten Mark Megens en Robbert Knipping .) Laat dat de opmaat zijn voor mooie serie. Trainer Rob van der Ven is weer in de puntjes voorbereid, en ging ,na de “rare” afgelasting tegen Haps, in Boekel "spieken".

Rob; “Na de onverwachte afgelasting van afgelopen zondag, kijken we enorm uit naar komend weekend met wederom een lastige thuiswedstrijd tegen Boekel Sport. Van de laatste vier directe confrontaties wisten we er maar één winnend af te sluiten. Dus dat we aan de bak moeten lijkt me duidelijk. We hebben ze zondag in actie gezien tegen Handel waar ze onverdiend verloren en minimaal recht hadden op een gelijkspel. Boekel Sport is een hecht collectief, met enkele sterkhouders in de as van het elftal. Daarnaast zijn ze erg sterk bij standaardsituaties. Het is aan ons om de werklust van Boekel te evenaren en voetballend het verschil te maken. We beschikken wederom over een complete groep en gaan dan ook voor niets minder dan een overwinning”.

Een prachtige “indian summer” is ons voorspeld de komende dagen. Dus prima te doen langs de lijn en op het terras. Een mooi affiche, wat wil je nog meer. Aanvang wedstrijd 14.30 uur scheidsrechter is de hr Kerkhof. Allen, een mooie en sportieve wedstrijd toegewenst!