• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW reist zondag as. af naar Geffen voor de uitwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Nooit Gedacht wil meedoen voor promotie. Trainer Wolf Wannet zegt “wij kunnen het elke ploeg lastig maken”. DAW wil het goede gevoel vasthouden. Met de wedstijd tegen Sparta’25 in het achterhoofd blikt Rob van de Ven alvast vooruit.

Rob, “Na een prima wedstrijd tegen Sparta '25 gaan we uiteraard proberen deze lijn voort te zetten. Niet alleen het resultaat tegen Sparta was uitstekend, ook het veldspel was met name in de eerste helft al weer stukken beter dan in eerdere wedstrijden dit seizoen. Komende zondag wacht echter in Geffen een tegenstander waarbij goed veldspel alleen niet voldoende zal zijn. Ik verwacht dat het een fysieke wedstrijd zal worden die beslist gaat worden op details. Beide teams zijn sterk bij standaardsituaties en ben dan ook benieuwd wie hier het beste mee om zal gaan. De verre inworp van Nooit Gedacht blijft daarnaast een gevaarlijk wapen. Of dat we compleet zullen zijn zondag is nog even de vraag. Er zijn nog wat spelers herstellende van wat pijntjes. Maar wie er ook gaan spelen, ook zondag zullen we weer vol voor de winst gaan”.

Het zijn de laatste jaren prachtige duels aan de Biescamp in Geffen. Trekt DAW ook dit jaar weer aan het langste eind. We weten het zondag tegen half vijf.

Tagged under DAW 1