DAW heeft een belangrijke overwinning geboekt tegen Nooit Gedacht. De Geffenaren legden veel arbeid in de wedstrijd op het zware veld op de Biescamp, In de rust begon het ook nog eens te “gieten” en toen werd de grasmat in een mum van tijd omgetoverd in een modderpoel. Het werd een loodzware slijtageslag.

DAW begon uitstekend en had meteen de grootste kans van de wedstrijd, Rick Reijs ziet zijn gekraakte schot tegen de paal komen voor de voeten van Corik Megens, Corik slaagt erin om voor het lege doel de bal over te schieten. De rest van de eerste helft is het Nooit Gedacht dat DAW aftroeft in de duels, het is scherper, feller op de bal. Het lijdt overigens in eerste instantie tot weinig kansen, halverwege de eerste helft kan Nooit Gedacht over links doorkomen en krijgt de zojuist ingevallen Tijs van der Pas de bal in de zestien, maakt zich knap vrij en schiet onberispelijk binnen 1-0. Na een half uur moet Robbert Knipping de bal van de doellijn halen na een kopbal van Stef van der Heijden. Vijf minuten later doet DAW iets terug, vanuit een moeilijke hoek schiet Corik Megens op de voeten van de doelman. Het slotakkoord is echter voor Nooit Gedacht, maar Mark Lamers kan de inzet van Perry van Herpen, tot corner verwerken. Ruststand 1-0.

Na de thee, een ander DAW, Mark Megens is naar het middenveld gedirigeerd en het oogt een stuk agressiever. Na vier minuten, de gelijkmaker in de stromende regen. Freek brengt de afgeslagen bal opnieuw in, Robbert Knipping verlengt de bal tot in de touwen, 1-1!! Na tien minuten zelfs de voorsprong. Corik Megens zet op rechts goed door en levert een strakke lage voorzet af. Bart Vos werkt de bal glijdend binnen, 1-2. DAW domineert vanaf dat moment en het wachten is op de 1-3. Kansen komen maar Mark Megens en o.a. Bart Vos, treffen geen doel. Zeven minuten voor tijd valt de bal  in het centrum van de DAW defensie, er wordt tweemaal misgetast. Het cadeautje wordt fijntjes uitgepakt door Perry van Herpen. De goaltjesdief tikt de gelijkmaker onder Rick van Aalst door, 2-2. DAW laat het er niet bij zitten en wil kost wat kost de driepunter. Het krijgt twee minuten voor tijd een hoekschop. Freek van Boekel brengt in en Siem Van Merwijk neemt hem ineens 2-3. Alweer het derde doelpunt van de jonge invaller, en voor de tweede maal de winnende.

Een zwaar bevochten overwinning, op een zwaar veld in een mooie en spannende wedstrijd. DAW kan zondag as. koploper Volkel tot twee punten naderen. Het moet dan wel de inhaalwedstrijd in Haps omzetten in drie punten. We gaan het zien.