DAW neemt een zwaar bevochten punt mee uit Oploo. Het startte nog wel goed, maar al gauw pakte Excellent het initiatief. De ploeg van trainer Janssen bracht een enorme strijdlust op de mat, en dat in combinatie met een paar gevaarlijke aanvallers bezorgde DAW een lastige middag op het kleine, hobbelige veld.

In de derde minuut een hoekschop van Freek van Boekel, een Excellent speler verlengt de bal en gaat rakelings naast. Een minuut later een voorzet van Rick Reijs, de doelman van Excellent kan het leder goed wegwerken. DAW verliest langzaam het initiatief door de enorme power van de oranjehemden. Halverwege een enorme kans voor Chris van Duynhoven. De inzet is leep maar de hand van Rick van Aalst is net voldoende om een treffer te voorkomen. Hierna krijgt DAW weer een paar kansen en kansjes, maar de 0-0 blijft. Tien minuten voor rust de 1-0. Voorzet van Rick van Koulil vanaf rechts bij de eerste paal. Chris van Duynhoven is nu wel trefzeker, kruipt voor zijn man, en scoort. Net voor de rust redt Robyen van der Heijden, hij haalt de voorzet van Roel Verberk eruit, net voor de neus van Chris van Duynhoven.

Na de rust gaat DAW op zoek naar de gelijkmaker, na vijf minuten een corner van Freek van Boekel, Mark Megens krijgt hem voor zijn voeten, na een kluts, schiet op het doel, waar Bart van Duynhoven de bal met de hand van de doellijn haalt. De uitstekend leidende scheidsrechter van Daal kan maar één straf geven ondanks de onterechte protesten. Direct rood en een strafschop. Mark Megens is wederom trefzeker van de stip 1-1. Het spel van DAW is bijzonder slordig en Excellent brengt een enorme strijdlust, het gaat daarbij tot het randje. DAW probeert het wel maar is aanvallend niet bij machte om grote kansen te creëren. Het zelfs Excellent dat de 2-1 maakt, in onder tal krijgt Roel Verberk de bal aangespeelt, maakt zich knap vrij en scoort diagonaal met een strakke schuiver. DAW probeert wat terug te doen, Freek brengt de bal in, Bart Vos in goede positie, maar het schot met de binnenkant mist venijn. Aan de andere kant komt Chris van Duynhoven vrij voor de keeper, omspeelt de doelman, maar de reddende engel, is wederom Robyen van der Heijden. Tien minuten voor tijd de nauwelijks verdiende gelijkmaker. Mike van de Ven speelt Mark Megens aan op de zestien. Mark maakt zich knap vrij en scoort snoeihard met een schuiver. DAW kan zelfs nog winnen maar de redding van de keeper op het schot van Freek van Boekel is knap, eindstand 2-2.

DAW komt goed weg op het gure sportpark “het Domein”. Volgende week komt Nijnsel op bezoek. Dan beginnen we gewoon weer met 0-0.