DAW  1 is sterk uit de startblokken gekomen. Het won de eerste vriendschappelijke wedstrijd van 2018 met zeer ruime cijfers.

DAW opent de score in de 5e minuut, uit een corner van Rick Reijs scoort Corik Megens met het hoofd. Na een kwart wedstrijd de 2-0, na een actie van Corik Megens kan Siem van Merwijk binnentikken. Twee minuten later de 3-0, Siem van Merwijk speelt Marc Raaijmakers in de diepte aan, "Raaij" werkt af. Na een dik halfuur de ruststand. Na een racketinslag van Rick Reijs de 4-0!.

Na de pauze gaat DAW vrolijk verder. 53e min, Tom den Ouden stuurt Bart Vos weg, 5-0. Een minuut later een idividuele actie van Corik Megens, 6-0. Na driekwart wedstrijd, Mike van de Ven trapt de bal naar voren, Bart Vos is sneller dan de Zeelandse doelman 7-0. Het slotakkoord komt vier minuten later, Bart Vos legt breed op Mike van de Ven en de 8-0 eindstand is een feit.

Een zeer ruime overwinning voor DAW. Zaterdag as. zal er ongetwijfeld meer tegenstand zijn. Dan komt de koploper van de derde klasse C op bezoek. aanvang wedstrijd 18.00 uur.