Log in

Donderdag as Boekel Sport uit om 18.30 uur. Een traditioneel zeer lastige opgave voor DAW. In de historie wist het slechts éénmaal met winst terug te keren naar Schaijk. Detail, het werd wel kampioen dat jaar. We praten over 30 jaar geleden. Een mooie meidag voor DAW. Jos Keizer tweemaal en Frank Jilisen bezorgde DAW een 3-1 overwinning en het kampioenschap. Terugkeer naar de derde klasse, na één jaar vierde klasse was een feit. Het speelde ook nog tweemaal een nul – nul. Voor de rest louter verliespartijen. Meer waarschuwen kunnen we niet, zou je zeggen. Tijd voor de ploeg in vorm om de negatieve serie te verbreken. Trainer Rob van der Ven heeft de focus alweer op donderdag.

Rob; “Natuurlijk hebben we gister nog even genoten van een verdiende overwinning, maar inmiddels zijn we al weer bezig met komende donderdag. Tegen Handel begonnen we nog wat afwachtend, maar daarna zijn we eigenlijk niet meer in de problemen geweest. Mede door de hechte defensie, maar bovenal door het harde werken van de gehele ploeg, niemand uitgezonderd dit keer. Tegen Boekel Sport zullen we vanaf minuut één bij de les moeten zijn en gaan we er vol voor om ook de tweede overwinning in deze drukke week mee naar huis te nemen. Vanavond zullen we een korte hersteltraining afwerken en bekijken hoe iedereen er voor staat. Vooralsnog verwacht ik behalve Niels geen problemen. Mocht dit wel zo zijn dan nog kunnen we beschikken over een grote groep, waardoor we ook donderdag weer met een fit en scherp elftal aan de aftrap zullen verschijnen”.

Sportpark de Donk zal ongetwijfeld goed gevuld zijn op deze doordeweekse wedstrijd. Twee echte dorpsclubs gaan de strijd aan met elkaar. DAW’ers langs de lijn, zullen net als zondag weer talrijk aanwezig zijn. Scheidsrechter deze avond is de hr. Theunisz, de arbiter van dienst zal stipt om 18.30 willen beginnen., om de zonsondergang voor te zijn. Dus kom op tijd!