Log in

DAW speelt zondag haar derde uitwedstrijd in zes dagen. Berghem Sport is de tegenstander. Trainer Rob van der Ven blikt vooruit.

Rob; “Komende zondag alweer de derde (uit)wedstrijd in zes dagen. Vooraf zouden we getekend hebben voor zeven uit drie en wat dat betreft liggen we nog steeds op schema. In Handel speelde we een prima wedstrijd. Gister tegen Boekel hebben we een uur goed gespeeld, maar was de begin- en eindfase voor hen. Na twee zware wedstrijden in zo'n korte tijd is het even afwachten in hoeverre alle spelers herstellen richting zondag. Vooralsnog verwacht ik geen problemen. Berghem Sport is een prima ploeg bestaande uit ervaren krachten, harde werkers en een aantal jonge talenten. Aan ons de taak om ze af te houden van een derde overwinning op rij, zodat we ook na zondag de koppositie in handen hebben”.

Kan DAW de koppositie handhaven? De makkelijkste manier is om “gewoon” zelf te winnen. Het is ook waar je zelf invloed op hebt. Een prachtige lentedag is ons voorspeld. De Koppelsteeg is op fietsafstand, dus er zullen weer talrijke DAW supporters aanwezig zijn. Namens spelers en begeleiding tot zondag.