Log in

  • Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW zal er alles aangelegen zijn om de drie punten in huis te houden. Uit bij Vitesse speelde het met 2-2 gelijk, de spelers azen op revanche. Vitesse is aan een opmars bezig. Kan DAW ze stoppen? Trainer Rob van der Ven over zondag as.

Rob, “Met nog zeven wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk. Maar verder kijken dan de eerst volgende wedstrijd heeft eigenlijk weinig zin in deze onvoorspelbare klasse. Na de wedstrijd in Berghem hebben we deze week op dinsdag even rust gepakt. Na drie wedstrijden in zes dagen was dat voor veel spelers gewoon even nodig. Donderdag scherp trainen en komende zondag staan we er weer. Dat is het gevoel dat leeft bij spelers en kader. Behalve Niels is iedereen fit en hebben we nog wat recht te zetten tegen Vitesse '08. Een team dat met name in de omschakeling met razendsnelle spitsen gevaarlijk probeert te worden. Aan ons de taak om na drie uit wedstrijden weer eens thuis te laten zien dat we nog steeds een ploeg zijn om rekening mee te houden”.

Prachtig weer voorspeld , sportpark den Heuvel zal ongetwijfeld goed gevuld zijn. Een overwinning zal de stemming nog meer ten goede komen. Mannen, met vertrouwen, veel spelvreugde en onverzettelijkheid kan er een mooi slot van de competitie komen. Te beginnen zondag. Scheidsrechter deze middag is de hr. Azarfane uit Helmond. Aanvang wedstrijd, zoals gebruikelijk half drie. Tot zondag.