Log in

Beide teams hebben evenveel verliespunten, Sparta’25 moet nog wel een wedstrijd inhalen. Volkel en Olympia’18 hebben net als DAW evenveel punten. Met dien verstanden, Olympia’18 heeft door het veel betere doelsaldo een “extra punt”. Maar één ding is zeker, er is niets zeker in deze competitie. Thuis won DAW ruim van groen witte, het speelde toen een prima wedstrijd en creëerde kans op kans. Zal het in de uitwedstrijd ook zo gaan. Trainer rob van der Ven blikt vooruit.

Rob; “Na het teleurstellende spel en resultaat van afgelopen zondag is de knop inmiddels omgezet en de focus gericht op Sparta'25. Dankzij de andere uitslagen doe je nog steeds volop mee, maar als we niet meer laten zien dan de laatste weken dan hoeven we niet eens naar de stand te kijken. De wil om te winnen is zonder twijfel aanwezig, maar er is een verschil tussen willen winnen en echt willen winnen. Zondag tegen Sparta'25 een laatste kans om ons te herstellen met een complete en fitte groep. Alleen Marc Raaijmakers ontbreekt. Het is zondag aan de groep om te laten zien dat we er echt voor willen gaan”.

Het wordt een zomerse dag op het sfeervolle sportpark “heereind”. Kan DAW de gedeelde eerste plaats behouden. De Supporters zijn er weer klaar voor. Nu is het woord toch echt aan de spelersgroep!