Log in

DAW verloor afgelopen zondag terecht van Sparta’25 en zit voorlopig in de wachtkamer voor wat betreft het kampioenschap. Door de inhaalronde op Hemelvaartsdag is DAW gezakt naar plaats zes. Alle zes teams staan binnen drie punten. Niets is onmogelijk en zaak is dan ook om te blijven winnen. Excellent bleek uit, een lastige taaie tegenstander, dus DAW zal zijn handen vol hebben met de ploeg uit Oploo. DAW trainer Rob van der Ven over zondag as.

Rob; “Na afgelopen zondag op waarde geklopt te zijn, is het inmiddels wel duidelijk dat we ons kunnen richten op de nacompetitie. Het is  zaak om hier niet te lang bij stil te staan en hier de komende weken naar toe te werken.  Daarbij willen we graag zo hoog mogelijk eindigen, omdat dit ook weer consequenties heeft voor de eerste tegenstander en het verdere verloop.  Komende zondag een mooie uitdaging om in balbezit te laten zien wat we kunnen en daarnaast alert te zijn op de sterke omschakeling van Excellent. We kunnen in feite vrij uit voetballen en wellicht dat dit er voor zorgt dat we ook thuis weer eens het publiek kunnen vermaken”.

Het DAW publiek zal er weer zijn, om de oranjehemden wederom aan te moedigen. De jonge selectie verdient dit ook. De ploeg werkt elke wedstrijd keihard en blijft strijden tot het bittere einde, als men dit de komende wedstrijden blijft doen, dan zal succes, waar dan ook, niet uit kunnen blijven. Mannen succes!