• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW reist zondag af naar Limburg, in Hout-Blerick wacht H.B.S.V. Het strijdt daar voor een plek in de finale van de nacompetitie. DAW zal wederom met veel supporters aanwezig zijn, de supportersvereniging organiseert een busreis. HBSV is een volslagen onbekende tegenstander voor de oranjehemden. De ploeg herbergt wel een opvallende naam. Ken Leemans, van geboorte Belg, en ex prof van o.a. RODA JC en VVV Venlo, slijt zijn nadagen in het hart van de defensie in het team van H.B.S.V. De Limburgers versloegen in Den Bosch in de eerste ronde tweede klasser BVV. Trainer Rob van der Ven blikt vooruit.

Rob; “Natuurlijk hebben we samen met de supporters even genoten van de overwinning, maar inmiddels staat het vizier alweer volledig op H.B.S.V. Wederom een uitwedstrijd tegen een fysiek sterke ploeg die behalve van BVV ook nog eens zeven van de laatste acht competitie wedstrijden heeft gewonnen. Wat dat betreft kun je wel zeggen dat ze in een bepaalde flow zitten. Deze wedstrijd is echter weer een wedstrijd op zich en als we minimaal hetzelfde kunnen brengen als tegen SV Budel, dan kunnen we het iedereen lastig maken.

Voor degene die twijfelen, kom naar Hout-Blerick. Sportpark aan de Schansheideweg 9 in Venlo (navigatie) en moedig je team aan voor een plek in de finale. Mocht het zover komen, dan wacht een thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht of Berghem Sport. Scheidsrechter deze middag is de hr. Vereijken, die geassisteerd zal worden door de heren Kusters en Colen. Aanvang wedstrijd 14.30 uur namens spelers en begeleiding tot zondag!

Tagged under DAW 1