DAW en Venhorst hielden elkaar op een gelijkspel. Een uitslag waar iedereen mee kon leven. Beide ploegen kregen kansen op meer. Maar de vizieren waren niet scherp afgesteld deze middag.

Na vijf minuten, mooie aanval DAW via Siem van Merwijk, Bart Vos en Roel Janssen belandt de bal voor de voeten van Corik Megens, doelman Fonken redt. Twee minuten later aan de andere zijde Tom van den Boogaard kapt twee man uit, Jaap Maathuis stort zich in de baan van het schot, en redt.
Weer twee minuten later, Bart Vos op stoom aan de rechterkant, speelt zich vrij voor de keeper, maar één op één is Daan Fonken opnieuw de winnaar. Eén minuut later Siem van Merwijk combineert met Robyen van der Heijden, Robyen strandt op de voeten van Daan Fonken.
Aan de andere zijde, Thijs van Sleeuwen profiteert optimaal van balverlies achterin bij DAW. De knal in de korte hoek, de bal slaat in als een bom, 0-1. DAW krijgt kleine kansen, maar na een half uur is het wederom Thijs van Sleeuwen die gevaarlijk is, Mark Megens redt op de lijn. Nog voor rust kansen voor DAW, kopbal Mark Megens net over het doel getikt door de doelman. Robyen schuin voor het doel maar wederom een redding van doelman Fonken. Ruststand 0-1.

Na de thee, Luuk van den Boogaard komt goed door over de linkerkant, de redding van Rick van Aalst is zeer nuttig. Na een uur, prachtige omhaal Thijs van Sleeuwen net langs het doel. DAW gaat wisselen en brengt Mark Megens naar het front. De eerste kans is voor Corik Megens, maar vindt de vuisten, van wederom doelman Fonken. Na driekwart wedstrijd Freek van Boekel brengt de bal in op de elfmeter, Mark Megens wint het luchtduel en kopt de gelijkmaker binnen. DAW dringt aan, krijgt een tweetal halve kansen, de grootste in de slotminuut. Mike van de Ven komt over de rechterkant goed door, de voorzet is scherp, harde kopbal Corik Megens, net naast de paal.  De stand blijft gelijk. 1-1.

Veel kansen over en weer maar het bleef bij 1-1. Volgende week een zware uitwedstrijd tegen het sterke Real Lunet. DAW zal er weer zijn met een grote supporters schare.