• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW wacht een zware uitwedstrijd komende zondag. Het mist een aantal basiskrachten en de door de aanhoudende regenval zal het veld aan de koebaksestraat in Vianen er niet lichter op worden. De vraag is zal er gevoetbald worden? De blessurelijst was de afgelopen weken behoorlijk, tijd om verzorger Henk van der Zanden het “hemd van het lijf te vragen”. Ook kort een voorbeschouwing met trainer Rob van der Ven.

Henk van der Zanden was in de tachtiger jaren zeven jaar verzorger van de selectie. in zijn tweede periode alweer zijn achtste jaar als verzorger, maar Henk doet meer. Henk is verantwoordelijk voor de warming up en de verlengde warming up tijdens de trainingsdagen op dinsdag en donderdag.

Hoe staat het met de blessures Henk?

Bart Vos is zeker tot de winterstop er niet bij. Bij Corik Megens gaat 10 december het gips ervan af. Daarna kan er begonnen worden met herstel ook Corik is pas na de winterstop terug. Niels de Groot en Wessel Bens sluiten donderdag misschien aan bij de groepstraining, Met de groep traint al wel weer mee Roel Janssen, Mark Lamers en Rick Reijs.

Hoe bevalt het om zo intensief betrokken te zijn bij DAW 1?

Ik vind het prachtig, we hebben een leuke gretige groep, de jongens vertellen mij nog weleens wat en dat heeft ook een functie.

Wat denk voor komende zondag, uit bij Vianen Vooruit?

Ik verwacht een fysieke strijd, als het regent kan het veld van Vianen zwaar zijn. daar moeten we ons tegen wapenen. Zoals we dat deden tegen Emplina, als we dat op kunnen brengen maken we tegen elke tegenstander een kans.

Rob van der Ven over zondag;

“Komende zondag de lastige uitwedstrijd tegen het ervaren collectief van Vianen Vooruit. Vorig seizoen hebben we al gemerkt dat dit een tegenstander van formaat is, thuis gelijk, uit verloren. Dit seizoen hebben ze er nog eens een aantal zeer goede spelers bij gekregen, dus we kunnen aan de bak zondag. Ondanks de afwezigheid van ons spitsenkoppel hebben we nog steeds een prima team staan wat zondag wederom zal moeten strijden voor iedere meter. Het enige wat telt is een goed resultaat, al het andere is van ondergeschikt belang.

Voor de echte fans maken de weersomstandigheden niks uit. Supporter zijn door dik en dun. Scheidsrechter deze middag is de hr. Wilbrink. Aanvang wedstrijd let op! 14.00 uur, namens spelers en begeleiding een spannende en sportieve wedstrijd gewenst.